Εστιατόριο Corallo Nero

Casual Εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο

Το Coral Hotel διαθέτει ένα άνετο ιταλικό εστιατόριο στην Αθήνα με θέα στη θάλασσα, το Corallo Nero. Το Corallo Nero, στο λόμπι του ξενοδοχείου αποτελεί ένα αγαπημένο εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο καθώς συνδυάζει προσεγμένες υπηρεσίες, εκλεπτυσμένες γεύσεις και εκλεκτά κρασιά, σε ένα πραγματικά υπέροχο περιβάλλον.

Οι πελάτες του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στον χώρο του εστιατορίου από τις 08:00π.μ., αλλά και για a la carte menu 13:00-23:00μ.μ.

Εστιατόριο στην Αθήνα με θέα στη θάλασσα

Το μενού για το μεσημεριανό γεύμα και δείπνο χαρακτηρίζει η ποικιλία από συνταγές της ιταλικής και ελληνικής κουζίνας με μυστικές παρεμβάσεις του σεφ που καταφέρνουν να μετατρέψουν τα πιο φρέσκα υλικά σε γεύσεις υψηλής ποιότητας. Tο εστιατόριο σερβίρει μια μεγάλη ποικιλία από ιταλικές αλλά και ελληνικές συνταγές καθώς και ειδικά μενού για χορτοφάγους, αθλητές και επισκέπτες με ειδικές διατροφικές ανάγκες.

Το μπαρ του Corallo Nero, είναι ο ιδανικός χώρος συνεύρεσης των επισκεπτών όπου μπορούν να απολαύσουν εκλεκτές ποικιλίες κρασιών, ιδιαίτερα ποτά, φρέσκες σαλάτες και ορεκτικά με τους φίλους, την οικογένεια ή ακόμη και τους συνεργάτες τους. Το αίθριο είναι επίσης ένα ειδυλλιακό μέρος για βραδινά, ευφάνταστα cocktails πριν από μια νυχτερινή βόλτα στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο.

Φωτογραφίες

TOP