Διαμονή στην Αθήνα

Ένα από τα καλύτερα παραλιακά ξενοδοχεία στην Αθήνα

Το Coral Hotel θεωρείται ένα από τα καλύτερα παραλιακά ξενοδοχεία στην Αθήνα, λόγω της προνομιακής του θέσης κοντά στη μαρίνα Φλοίσβου, της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει και των προσιτών του τιμών. Διαθέτει 80 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, 2 οικογενειακά δωμάτια, μία οικογενειακή σουίτα και δύο Junior σουίτες με ιδιωτικές βεράντες. Ως ένα σύγχρονο ξενοδοχείο πόλης με θέα στον Σαρωνικό, το Coral ικανοποιεί όλες τις ανάγκες των επισκεπτών, είτε πρόκειται για μια οικογένεια, για ζευγάρια, για επαγγελματικούς ταξιδιώτες ή για ταξιδιώτες αναψυχής που αναζητούν μια πολυτελή διαμονή.

Διαμονή στο Παλαιό Φάληρο με θέα στη θάλασσα

Όμορφα διακοσμημένα καθώς και λειτουργικά, όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου, προσφέρουν ένα μοναδικό συνδυασμό αυθεντικής φιλοξενίας και άνεσης εξασφαλίζοντας μια πραγματικά ευχάριστη διαμονή στο Παλαιό Φάληρο.

Κεντρικό ξενοδοχείο στην παραλιακή

Η προνομιακή τοποθεσία του Coral Hotel δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία διακοπών κάνοντας μια βόλτα στην εμπορική αγορά και τις γύρω παραλίες, στο κέντρο της Αθήνας, στα ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα της πόλης ή πραγματοποιώντας μια εξόρμηση στα πανέμορφα νησιά της Ελλάδας με ένα ταχύπλοο από το λιμάνι του Πειραιά που βρίσκεται μόλις 15 λεπτά από το ξενοδοχείο.

Οι σύγχρονες συνεδριακές εγκαταστάσεις καθώς και τα αθλητικά κέντρα που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, επιτρέπουν τόσο στους επαγγελματικούς όσο και στους πιο αθλητικούς ταξιδιώτες να απολαύσουν τη διαμονή τους ενώ συνδυάζουν τις υποχρεώσεις τους με την απόλυτη χαλάρωση. Το μοντέρνο αυτό ξενοδοχείο είναι εύκολα προσβάσιμο σε επισκέπτες με κινητικές δυσκολίες ενώ προσφέρει και ανάλογα διαμορφωμένα δωμάτια.

Τα Δωμάτια & οι Σουίτες μας

TOP